Houten vloer renoveren » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Houten vloer renoveren

Houten vloer renoveren

Uitvoering door Parketmeester Schagen

Renovatie klassieke visgraat uit 1940 in expositieruimte Noord-Scharwoude

Bij het verwijderen van tapijt in een expositieruimte, werden de mensen van het Geoffrey Donaldson Instituut in Noord Scharwoude blij verrast. Onder het tapijt kwam een oude visgraatvloer uit 1940 tevoorschijn! Men zocht contact met ons om te bekijken wat de mogelijkheden waren voor renovatie. Een hele uitdaging om een klassieke vloer met deze leeftijd weer een nieuw uiterlijk te geven!

De werkzaamheden

Er moest een gedeelte waar een luik zat aangeheeld worden met nieuw materiaal. Daarna moest de gehele vloer geschuurd en afgewerkt worden met een Parketmeester Master Vloerolie. Doordat we te maken hadden met een vloer uit 1940 ontstond er bij de aanheling met nieuw materiaal een flink kleurverschil. Dit is opgelost door in de olie plaatselijk een kleurpigment te gebruiken om het kleurverschil zo beperkt mogelijk te houden.

Resultaat renovatie

Het resultaat mag er zijn! Een prachtig renovatieproject waar onze parketteurs hun ware vakmanschap hebben getoond. De klassieke uitstraling die deze vloer behoort te hebben is helemaal terug en het Geoffrey Donaldson Instituut is uitermate tevreden over het eindresultaat!

Vloer misschien afgeschreven? Dat hoeft niet!

Ook de meest oude en verwaarloosde vloeren kunnen een nieuw leven krijgen. Daar komt kennis en vakmanschap bij kijken en die hebben wij in huis. Maak nu een afspraak of kom naar de showroom om te informeren naar de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

GRATIS inspiratieboek?

Wilt u ook een nieuwe vloer? Bestel ons prachtige inspiratieboek vandaag nog!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers