Laminaat vloer in Sleeuwijk » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Laminaat vloer in Sleeuwijk

3D Vloer Caprese

In Sleeuwijk hebben we bij een vaste klant van ons een speciaal type parket mogen plaatsen, namelijk een 3D vloer. Na een flinke verbouwing in de woning, zorgden wij voor de finishing touch.

 

3D Caprese

15 jaar geleden hadden we in deze woning een mooie maple visgraat vloer geplaatst. Deze moesten we samen met de spaanplaatbroodjes verwijderen waarna we de vloer volledig hebben laten egaliseren door een gespecialiseerd bedrijf. Vervolgens konden we nieuwe Caprese 3D vloer plaatsen.

Onze klant vond het belangrijk om het loopgeluid optimaal terug te brengen. We hebben op de begane grond dan ook circa 100 m² Caprese vloer vast verlijmd aan de cementdekvloer.

Om de puntjes op de i te zetten, hebben we ook gelijk de cv roosters vervangen. Daarvoor hebben we gekozen voor eiken gerookt en wit geolied. 

Quick-Steprooster vloer

Naast de begane grond, hebben we op de eerste verdieping ook de vloer vervangen. De klant wilde hier eenvoudig te onderhouden vloeren die toch natuurlijk ogen. Uiteindelijk is er gekozen voor een Quick-Step laminaatvloer uit de Largo collectie. Deze collectie kenmerkt zich door extra lange en extra brede vloerdelen van hoogwaardige kwaliteit. Een aanwinst voor ieder interieur!

 

3D Vloeren

3D vloeren zijn dé trend op het gebied van houten vloeren. Deze vloeren zijn uniek in hun soort. Voorzien van extra 3D reliëf is de houtstructuur nog beter zichtbaar en voelbaar. Ze geven iedere ruimte een eigen karakter en stralen hoogwaardige kwaliteit uit.
Wilt u ook een mooie 3D vloer? Vraag dan eens gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij zullen u dan adviseren over de mogelijkheden en uiteraard ook de keuzes tonen die aansluiten bij uw wensen.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een Tapis vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!