Parket Heerhugowaard » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 112 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 112 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Parket in Heerhugowaard

Visgraat parket in Heerhugowaard

Wengé Bourgogne visgraat parket

Deze woning in Heerhugowaard heeft Parketmeester volledig voorzien van de stoffering. Op de begane grond is een Wengé Bourgogne Visgraat Parket geplaatst in het formaat 140x700mm. Om de uitstraling luxe maar modern te houden is gekozen voor een band rondom de vloer zonder een bies. De afwerking met een strakke hoge MDF-plint afgelakt in hoogglans wit maakt het beeld compleet. De trappen naar de verdiepingen (zowel een open als een dichte trap) zijn voorzien van een Leoxx Tapijt, welke kleur weer terugkomt in het Karpet in de woonkamer.

Op de verdiepingen is gekozen voor een PVC-vloer in wengé houtlook, grotendeels voor het gemak en het minimale loopgeluid in de ruimtes. Door alle ramen te voorzien van bijpassende gordijnen en Houten jaloezieën is de uitstraling welke de klant wenste volledig bereikt. Voor een advies voor uw complete stoffering kunt u terecht bij een van onze adviseurs in onze showroom in Alkmaar.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

GRATIS inspiratieboek?

Bent u woonachtig in Heerhugowaard of elders? Bestel ons inspiratieboek voor meer informatie. Persoonlijk advies? Neem gerust contact op met onze adviseurs!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers