PVC vloeren in Eindhoven » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Woont u in Eindhoven of bent u van plan om in Eindhoven (of omstreken) te gaan wonen? Bent op zoek naar een nieuwe PVC vloer voor uw woning of bedrijfspand? Zoek dan niet verder! Bekijk direct hier wat voorbeelden van ons assortiment.

Samen sterker
Wij zijn een coöperatie met maar liefst 16 showrooms door heel Nederland en geloven in “samen sterker”. Samen kunnen wij meer voor u betekenen; betere kwaliteitsvloeren, betere prijzen, betere garantie en ook leren we van elkaar.

Verschillende legmethodes
U kunt uw PVC vloer op verschillende manieren (laten) leggen, dat kan o.a. in: Visgraat, Hongaarse punt of stroken. Ook heeft u de keuze uit PVC click of PVC plak.

 

Wij hebben 2 vestigingen in de buurt bij Eindhoven

Uw vloer uitzoeken in de showroom
In onze fraaie showrooms hebben we stalen waarop u de PVC vloeren kunt bezichtigen. Hier kunt u in alle rust uw droomvloer vinden, en is er altijd een deskundige adviseur die u van de juiste informatie kan voorzien. Deze kunt u altijd raadplegen.

Tip: Kies alleen een vloer als u deze in het echt gezien heeft
Een vloer kunt u het beste kiezen op basis van een echte vloer, niet vanaf een foto van internet. Elk beeldscherm heeft weer andere kleurinstellingen. Ook de belichting van de fotograaf kan de foto een (net) iets andere kleur en uitstraling geven. Dus om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om langs te komen, bekijk hier de openingstijden van de dichtstbijzijnde showroom.

Showroom bij Eindhoven

Een impressie van ons assortiment

Veel keuzes uit kleuren, afmetingen, woonstijlen en prijsklassen.