Uw houten vloer / parket laten renoveren | Parketmeester.nl
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Parketvloer renoveren

Renoveren van uw parketvloer

Wij zorgen dat uw parketvloer er weer zo goed als nieuw uit gaat zien!

Al meer dan 30 jaar ervaring

De kwaliteit vloeren van Parketmeester gaan jarenlang mee. Maar ook uw vloer heeft het zwaar te voorduren, wat dacht u van het verschuiven van meubels en de temperatuurverschillen buiten? Wij kunnen de gehele renovatie van uw parketvloer verzorgen. Of het nou gaat om een vloer van Parketmeester is of om een andere vloer, dat maakt bij ons niks uit. Na het renoveren zal uw vloer er weer uit zien als nieuw, dat kost een stuk minder dan een gehele nieuwe vloer.

30 jaar logo
erkend vakparketteur

Het renoveren door Parketmeester

Parketmeester zal uw gehele bestaande vloer volledig opknappen. Renoveren kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het borstelen of schuren van uw vloer. Maar ook kunnen wij beschadigde vloerdelen voor u vervangen en plinten of plaklijsten vervangen. Dankzij de speciale middelen die Parketmeester gebruikt zal uw parketvloer na de renovatie weer stralen als vanouds.
Bekijk meer over houten vloeren schuren

Bent u aan het verbouwen?

Wilt u graag een uitbouw aan uw huis plaatsen en zoekt u een bedrijf dat uw bestaande vloer door kan leggen zodat er geen verschil te zien is? Parketmeester doet dit graag voor u. Ook traprenovatie valt onder het doorleggen van uw parketvloer, het zou immers zonde zijn als er een duidelijke verschil tussen de vloer en de trap te zien is.

Wij kleuren uw vloer!

Voor de kleur van uw parketvloer heeft u vele keuzes. U kunt ervoor kiezen om uw vloer een compleet andere kleur te geven, wij kunnen u alle denkbare kleuren bieden. Maar ook kunt u ervoor kiezen om uw verkleurde parketvloer weer naar de originele kleur terug te halen of juist een iets andere tint. Lees meer over het kleuren van uw houten vloer.
 

Bij Parketmeester is alles mogelijk!

Meer over het renoveren van uw vloer?
Komt u er nog niet helemaal uit met deze informatie? In onze showrooms vertellen we u graag meer over wat Parketmeester voor u kunt betekenen. Het is mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken, tijdens die afspraak zullen onze specialisten uw zo goed mogelijk informeren en adviseren.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe (houten) vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers