Traprenovatie door Specialisten | Parketmeester.nl
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Traprenovatie

Wij zijn de specialisten voor het renoveren van uw trap!


Traprenovatie is mogelijk met verschillende type vloeren 

Traprenovatie Hout

Traprenovatie met massief hout is een uitstekende keuze. Hout heeft zeer goede eigenschappen, zoals duurzaamheid, slijtvast en het is zeer sterk materiaal. Eikenhout is een populaire keuze dankzij het eigentijdse karakter. Bovendien is eikenhout verkrijgbaar in meer dan 24 verschillende kleuren.
Meer informatie over traprenovatie hout

Traprenovatie Laminaat

Steeds meer mensen willen graag de trap in dezelfde kleur hebben als hun vloer zodat het mooi in elkaar overloopt. Door de treden uit de laminaatvloerdelen te zagen, kunnen wij uw droom realiseren. We maken gebruik van losse trapneuzen waardoor uw trap met elk soort laminaat gerenoveerd kan worden. U hoeft dus niet speciaal traprenovatie laminaat te halen, als u dat niet wilt.
Meer informatie over Traprenovatie laminaat >

Traprenovatie PVC

U kunt uw trap laten bekleden met PVC, en is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Traprenovatie met PVC heeft als grootste voordeel – naast de sfeervolle uitstraling – een goede antislip, dat de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Traprenovatie met PVC kan u veel tijd kosten, vooral als u er weinig ervaring mee heeft. Laat u vrijblijvend adviseren door onze deskundigen.
Meer informatie over Traprenovatie PVC >

GRATIS inspiratieboek?

Wilt u meer inspiratie voor traprenovatie en/of vloeren? Bestel nu het nieuwe inspiratieboek van Parketmeester – helemaal gratis!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers