Parketmeester Maastricht (Erka Parket)
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Parketmeester Maastricht

Groot assortiment vloeren

Parketmeester Maastricht Roger Klever

Wij zijn trots dealer van het jaar!

Parketmeester Maastricht, uw vloerenspecialist!

Kwaliteit, vakmanschap, service en garantie: de standaard tools.

Het creëren van een aangenaam woonklimaat verdient bijzondere aandacht. Met name de keuze van een geschikte vloer speelt een belangrijke rol. En terecht. Het ondervlak bepaalt immers voor een groot gedeelte de ambiance van elk ruimte.

 

Heel divers

De consument anno nu kan kiezen uit een enorme diversiteit aan materialen, kleuren, patronen en variaties. De definitieve keuze is vanzelfsprekend afhankelijk van een aantal factoren, zoals situatie, type huis en de specifieke functie van de ruimte. Steeds vaker kiest de consument voor een warme, natuurlijke vloer dat is althans de ervaring van Parketmeester Erka Parket.

 

Jaren ervaring

Reeds geruime tijd staat Roger Klever aan het roer van Erka Parket – Parketmeester Maastricht, een betrouwbaar en ervaren familiebedrijf dat sedert 1980 is gevestigd in Maastricht. Sinds 2020 is ook Rogers’ zoon, Mitch Klever in het familiebedrijf getreden, inmiddels de 3e generatie. Beide heren Klever weten waarover zij praten. Tevens is Parketmeester Erka Parket gediplomeerd parketadviseur.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op ons telefoonnummer: 043 361 3221

Meedenken met de klant, dat is wat wij leuk vinden

Er zijn verschillende trucs om een ruimte groter, langer of hoger te laten lijken. Zo kan een ruimtelijk effect bereikt worden door de vloer diagonaal te leggen. Deze stylingtips en adviezen helpen de klanten bij het maken van de keuze voor de juiste vloer. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in een sfeervolle serre, of in een multifunctionele ruimte. Parketmeester Erka Parket is sterk in het bedenken van creatieve oplossingen bij het combineren van materialen zoals hout en steen. Parketmeester Erka Parket blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in de interieurbranche; de behoefte van de consument ontgaat ons niet!

Naaste nieuwe vloeren kunt u tevens bij Parketmeester Maastricht terecht voor het restaureren en opschuren van uw bestaande vloer. Daarmee schenkt u uw vloer een nieuwe toekomst.

Parketmeester Erka Parket probeert het ambachtelijk werk te combineren met alle nieuwigheden die op de markt worden gebracht.

 

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar.

Contact opnemen

Over ons

Over Parketmeester Maastricht

Kwaliteit, vakmanschap, service en garantie.
De standaard tools van Parketmeester Erka Parket.

Onze mooie showroom vind u aan de Einsteinstraat 24 te Maastricht.

Het creëren van een gezellig en aangenaam woonklimaat verdient bijzondere aandacht. Met name de keuze van een geschikte vloer speelt een belangrijke rol omdat de vloer het interieur en ambiance bepaalt.

De keuze van houten vloeren is immens groot : traditioneel parket, systeemvloeren, old dutch vloeren (verouderd) , lamelparket, planken, laminaatvloeren, kurkvloeren, PVC/vinylvloeren. Het is te krijgen in zeer veel kleuren en te leggen in diverse variaties en legpatronen, er is dus altijd een vloer naar keuze voor u bij. Ook houten vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming of vloerverkoeling.

Parketmeester Erka Parket doet alle schades herstellen van verschillende verzekeringsmaatschappijen: HerstelVerzekerd.

Parketmeester Erka Parket blijft altijd op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de interieur branche door de professionele opleidingen en trainingen, die alleen door de Parketmeester organisatie wordt gegeven.

Voor meerdere styling tips of het bedenken van creatieve oplossingen met verschillende materialen zoals hout en marmer of tegels kunnen we samen onder het genot van een lekker kopje koffie bespreken.

Tot ziens in onze showroom

Parketmeester Erka Parket
Roger & Mitch Klever

Contact ons

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Openingstijden showroom

maandag Gesloten
dinsdag 10:00–12:00, 13:00–17:00
woensdag 10:00–12:00, 13:00–17:00
donderdag 10:00–12:00, 13:00–17:00
vrijdag 10:00–12:00, 13:00–17:00
zaterdag 10:00–16:00
zondag Gesloten

Telefoon: 043 361 3221

Afspraak: Indien u graag een gedegen advies wenst, maak dan een afspraak zodat u er zeker van bent dat wij tijd voor u hebben.

 

Bel ons gerust!
Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.
Wij maken graag tijd voor u vrij.
Maak direct online een afspraak
Parketmeester Maastricht
Erka Parket
Einsteinstraat 24
6227 BX Maastricht
info@parketmeestermaastricht.nl

 

Plan uw route naar Parketmeester Maastricht