Parketmeester Twente - Almelo (voorheen Losser)
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Parketmeester Twente

Groot assortiment vloeren

Parketmeester Twente, uw vloerenspecialist!

Welkom bij Parketmeester Twente…
…. de vloerspecialist van Twente!

Bent u op zoek naar een mooie en kwalitatief goede planken- of parketvloer? Dan bent u bij Parketmeester Twente aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze, de juiste kwaliteit en een goede service. Van rustiek eiken tot trendy white wash of een mooie klassieke visgraat vloer. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van pvc vloeren. Deze onderhoudsvriendelijke vloeren met hout-look of natuursteen design zijn op dit moment erg populair.

Parket, hout, pvc of laminaat op vloerverwarming. Die mogelijkheid is in het verleden vaak afgedaan als niet geschikt, schadelijk voor de vloer en niet efficiënt. Deze opvatting is echter allang ingehaald door de techniek. Tegenwoordig is het heel goed mogelijk om vloerverwarming en parket, hout, pvc of laminaat te combineren. Zo kunt u blijven genieten van de sfeer en het gevoel van uw vloer en toch alle voordelen van vloerverwarming in huis halen. Vraag Vloertrend naar de mogelijkheden.

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u bij Parketmeester Twente terecht voor een deskundig en vrijblijvend advies. Of het nu gaat om een nieuwe of bestaande vloer, Parketmeester Twente denkt graag mee in de mogelijkheden die er voor u zijn. Ook voor het restaureren van uw vloer en/of trap.
We staan garant voor een eerlijk en open advies. Ook werken wij samen met een aantal interieurstylisten.

Een vloer is een duurzaam product waar u als klant nog vele jaren profijt van wilt hebben. Daarom werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten en een aantal vaste en betrouwbare leveranciers. Hout is en blijft een natuurproduct. Onze vloeren voldoen aan de laatste kwaliteitsnormen en eisen met betrekking tot duurzaamheid.

Vanzelfsprekend zijn wij ook aangesloten bij een branche organisatie namelijk de Parketmeester.

U bent van harte welkom in onze showroom in Almelo. Daar kunnen we u precies laten zien wat we bedoelen. Want hout moet u natuurlijk wel voelen en ruiken om een juiste keuze te kunnen maken. Het is raadzaam u goed te laten informeren over wat voor u de beste optie is. In onze showroom nemen we graag alle tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen in kaart te brengen.
planken vloer vindt die u bevalt. De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd!

Contact opnemen

Over ons

Over Parketmeester Twente

Parketmeester Twente, ook wel Vloertrend, is een gerenommeerd parket bedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring in houten vloeren.
Bij ons kunt u altijd terecht voor een deskundig en vrijblijvend advies. Of het nu gaat om een nieuwe of bestaande vloer wij helpen u hier graag mee. Wij staan garant voor een eerlijk en open advies. Het gaat tenslotte om een duurzaam product waar u als klant nog vele jaren profijt van moet hebben.

Bij vloertrend werken we alleen met kwaliteitsproducten, want hout is en blijft een natuurproduct waarbij de kwaliteitseisen zeer streng zijn. Wij hebben in de afgelopen jaren gemerkt dat er steeds meer spelers op de markt komen, maar dat de kwaliteit nog wel eens aan de wensen over laat. Vandaar dat wij al jaren met een aantal vaste en betrouwbare leveranciers werken.

Vanzelfsprekend zijn wij ook aangesloten bij een branche organisatie namelijk de Parketmeesters. Daarmee voldoen wij aan de verplichtingen met betrekking tot kwaliteit en garanties.

Ook bent u als klant altijd gewaarborgd van een onpartijdige klachten behandeling, dat is voor de consument altijd een geruststellend idee.

 

Contact ons

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Openingstijden Almelo

Maandag – Vrijdag:
08.30 – 17.00 uur

Zaterdag:
09.00 – 13.00 uur

 

Ter Horst Woondekor
Windmolen 7 – 7609 NN Almelo 
info@parketmeestertwente.nl

Plan uw route naar Parketmeester Twente (Almelo)