Parketmeester Wageningen - Holleman Parket
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Parketmeester Wageningen

Groot assortiment vloeren, kom langs!

Over Parketmeester Wageningen

Parketmeester Wageningen, Holleman Parket BV, heeft nog meer aandacht voor uw interieur.

Al meer dan 30 jaar is Holleman Parket BV een gerenommeerd specialist in parketvloeren. In de loop der jaren is de aandacht voor vloeren en interieur sterk gegroeid. Wij gingen mee in die ontwikkeling.

Onze drijfveer is u een totaalpakket voor vrijwel elke plek in uw huis te kunnen aanbieden. Geen tien verschillende leveranciers meer – nee: één aanspreekpunt voor al uw vragen! U vindt bij ons in Wageningen o.a. tapijt, traplopers, marmoleum, schitterende vloerkleden, vloerverlichting en raambekleding.

Veel mogelijkheden

Wij dagen u uit tot gedurfde, prachtige combinatie van bijvoorbeeld een houten vloer met artoleum! Wat dacht u van verlichting in uw parketvloer, inloopkast, kinderkamer, slaapkamer of trap ? Of sisal op uw trappen? Traplopers met eventueel contrasterende randen of mooi strak zwart voor een designuitstraling. Uw ideeën zijn bijna allemaal uitvoerbaar!

Eindeloze mogelijkheden voor het ultieme karpet! Bent u al heel lang op zoek naar een karpet met precies die kleur(en) welke perfect past bij de bank en/of gordijnen?

U heeft keuze uit kleurcombinaties uit 200 collectiekleuren of laat die speciale kleur inverven! Bepaal zelf de afmetingen en vorm, kleurmelering of dessin. Speciaal effect door diverse draaddiktes in meerdere actuele kleuren te combineren.

 

Genoeg keuze

Ook diverse natuurlijke materiaalcombi’s : sisal, linnen, zeegras, kokos, wol en zelfs met papier! Ook in de omrandingen zijn keuzes genoeg: leder, crocoprint, struisvogelprint, linnen, katoen, enz.. Bij Holleman vindt u voor elk interieur het unieke karpet!

 

De nieuwste trends volgens Parketmeester Wageningen zijn:

bijvoorbeeld brede horizontale houten lamellen in zwart of wit, eventueel in de kleur van uw wanden, ook in vouwgordijnen is keuze uit diverse dessins, kleuren en actuele stoffen!

Ook voor raamhorren, verduisteringsgordijnen en de gehele collectie van Luxaflex kunt u bij Holleman terecht!

En voorkomen is beter dan weer opruimen! Begin met een ‘goedwerkende’ mat bij binnenkomst, vaak wordt niet de goede mat bij de voor- en achterdeur neergelegd. Belangrijk: kijk naar de werking van een mat; deze dient het vuil van schoenzolen te schrapen en ook het vocht te absorberen. Hierin zijn diverse mogelijkheden; bijv. een goede kunststof-schraapmat buiten voor de deur en een luxe droogloopzone direct bij binnenstappen. Hierdoor wordt het binnenlopen met zand/modder en natte zolen voorkomen en bespaart tijd! Deze schoonloopzones kunnen in bijna alle gewenste maten en vuilverbergende kleuren worden geleverd, esthetisch passend bij uw interieur en eventueel met vinyl omranding wanneer mat los wordt gelegd maar verlijmen is ook mogelijk. Parketmeester Holleman adviseert u graag!

Parketmeester Wageningen werkt uitsluitend met eigen personeel, mede hierdoor bieden wij de vertrouwde kwaliteitsgarantie en productgaranties. In assortiment o.a. bekende merken zoals: Forbo, Sylvester, Parade, Cunera, Luxaflex, Multisol, De Millenerpoort, deze leveren we uiteraard tegen sterk concurrerende prijzen.

 

Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons aanbod of heeft u vragen? U kunt ons bereiken op 0317 412 659
U bent van harte welkom de showroom van Parketmeester Wageningen!

Bekijk alle contactgegevens

Contact ons

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Openingstijden showroom

maandag Gesloten
dinsdag 10:00–12:30, 13:30–16:00
woensdag 10:00–12:30, 13:30–17:00
donderdag 10:00–12:30, 13:30–17:00
vrijdag 10:00–12:30, 13:30–17:00
zaterdag 10:00–16:00
zondag Gesloten

Telefoon: 0317 412 659

Bel ons gerust!
Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Wij maken graag tijd voor u vrij.
Maak direct online een afspraak

Parketmeester Wageningen
Holleman Parket
Bowlespark 10
6701 DP Wageningen
info@parketmeesterwageningen.nl

Plan uw route naar Parketmeester Wageningen