Houten vloeren (Parketvloer) - Top Kwaliteit - Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Houten vloeren

Van de Parketmeester®

Houten vloeren (ook wel parketvloeren genoemd) geven uw woning een natuurlijke uitstraling – elke plank is anders, écht hout leeft! Naast ons online assortiment met houten vloeren hebben we in onze showrooms een zeer groot aanbod. Lees meer

Meer informatie over een houten vloer

Ontdek de vele mogelijkheden

Parket & vloerverwarming

Onderhoud voor houten vloeren

Inspiratieboek aanvragen (gratis)

Patronen en soorten informatie

Een houten vloer laten leggen

Laat uw houten vloer(en) leggen door onze ervaren vakmensen

Wat is het verschil tussen parket en een houten vloer?

Parket is een verzamelnaam voor alle soorten houten vloeren. Houten vloeren geven een ruimte een uniek en natuurlijk karakter. Bekijk onze vele patronen / vloersoorten. Overweegt u om een houten vloer / parket te nemen? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden voor parket op vloerverwarming. Het is warm, comfortabel en energiezuinig! Wist u trouwens dat u het in de zomer als koeling kunt gebruiken?

Wat kost een nieuwe houten vloer?

Houten vloeren zijn verkrijgbaar tussen de €30 en €100. Er zijn veel verschillende houtsoorten, houtklassen, diktes etc de prijs enorm kan verschillen. Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer en weet u nog niet precies wat voor u de beste oplossing is? Klop dan eens bij een vestiging aan om u vrijblijvend te laten adviseren.

Welke plinten voor uw houten vloer?

Wij hebben een breed assortiment plinten voor uw houten vloer. Bijvoorbeeld afwerklijsten in de kleur van uw vloer en chique witte MDF plinten, deze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en diktes. Als u een houten vloer aanschaft, denk ook eens aan vloerverwarming.

Hoe het beste een houten vloer schoonmaken?

Stofzuig eerst uw vloer goed zodat grove stukken en zand van de vloer is verwijderd. Dweil vervolgens goed met een reiniger die speciaal ontwikkeld is voor uw houten vloer. Let op: dweil nooit te nat. Heeft u bijvoorbeeld een geoliede vloer? Schaf dan een vloerreiniger aan die hiervoor gemaakt is. Bekijk meer informatie op de pagina houten vloer dweilen.