Bekend van o.a.
Inspiratieboek aanvragen

Houten vloeren (ook wel parket vloeren)

Prachtige houten vloeren / parketvloeren bij Parketmeester.

Breng sfeer in uw woning!

Prachtig traditioneel parket bij Parketmeester

Vele soorten, maten en kleuren!

Houten vloeren bij Parketmeester

Voor iedere woonstijl een kwaliteitsvloer!

Op zoek naar een authentieke, sfeervolle houten vloer / parket vloer? Een houten vloer van goede kwaliteit die de sfeer in uw kamer een impuls geeft? Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u gegarandeerd de vloer van uw dromen.

Kwaliteit en sortering van vloeren

Mooie & kwalitatieve houten vloeren

Zaag wijze
Zoals u kunt zien, zijn er een aantal manieren om een boom te verzagen. De verschillende wijzen van zagen bepalen weer de structuur van uw vloer. De wijze van zagen bepaalt ook hoeveel bruikbare delen we uit een boom kunnen halen, en dat werkt weer door in de prijzen.

Sortering
Iedere partij hout wordt gesorteerd op kwaliteit. Hoe egaler het hout van structuur is, hoe duurder het wordt. Hoe groter de knoesten, des te goedkoper.

Kwaliteit
Parketmeester werkt alleen met fabrikanten die hun hout drogen in Nederland. Zo ontstaat er geen klimaatverschil waardoor de vloer minimaal werkt. Ook worden de vloeren op zo’n manier gezaagd dat de losse delen maatvast zijn en netjes op elkaar aansluiten.

Een houten vloer voor uw woning

Kies uw favoriete kleur, uitstraling en manier van leggen (patroon) die bij u en uw ruimte passen. Maak het af met plinten, sierlijsten, verlichting en vloerverwarming. Moeite met kiezen? Laat u adviseren. Want een vloer koopt u hooguit enkele keren in uw leven. Zorg dus dat u de juiste keus maakt. Vraag om vrijblijvend advies van Parketmeester bij u thuis of in één van onze showrooms.

Een parketvloer, wat is dat precies?

Een parket · vloer (meervoud: parketvloeren) is een verzamelnaam voor alle soorten houten vloeren. Er is een zeer ruim aanbod aan parketvloeren te verkrijgen. Laat u altijd goed adviseren door een adviseur van een parketspeciaalzaak. Kiest u voor bijvoorbeeld een ingewikkelde visgraat vloer? Denk er dan wel om dat als u er weinig ervaring mee heeft, het installeren erg lang kan duren.

Een parketvloer geeft uw woning een natuurlijke uitstraling en geeft een prachtige sfeer. Kiest u bijvoorbeeld voor een wit geoliede vloer? Of juist een donker gelakte vloer? Bestel gerust ons nieuwe inspiratieboek, geheel gratis en zonder addertjes onder het gras.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Onze adviseurs staan u graag te woord

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een houten vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!