Hongaarse punt » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Hongaarse punt

Haal sfeer in huis met de Hongaarse punt!

De Hongaarse punt ofwel het broertje van de visgraat vloer lijkt veel op de visgraat, maar is toch net iets verschillend. Bij de Hongaarse vloer worden de delen onder een hoek van 45 graden of 60 graden gelegd en sluiten aan bij de bovenzijde, waardoor de zogeheten ‘sergeantsstrepen’ te zien zijn.

Is een Hongaarse punt geschikt voor mijn woonstijl?

Deze vloeren zijn verkrijgbaar op vele manieren, diverse afmetingen, verschillende houtsoorten te krijgen en op meerdere manieren af te werken. De Hongaarse punt is dus in verschillende woonstijlen toepasbaar.

Er is zoveel mogelijk!

Heel veel verschillende kleuren, afwerkingen en afmetingen bij Parketmeester. Zoveel mensen zoveel wensen. Ons assortiment houten vloeren is zo uitgebreid dat we ook aan uw wensen kunnen voldoen (met de kwaliteit van Parketmeester, zoals u van ons gewend bent).

Kom naar de showroom
Wilt u de vloeren echt goed zien? Kom dan eens naar de showroom. Hier hebben we mooie voorbeelden en veel inspiratie materiaal. Er is zoveel mogelijk, wat natuurlijk heel leuk is, maar ook heel lastig. Onze adviseurs helpen u daarom graag met meedenken.

Een houten vloer is meer dan alleen iets waar u overheen loopt; het is gevoel, sfeer en karakter.

GRATIS inspiratieboek?

Een Inspiratieboek vol met woon/vloer ideeën? Vraag hem helemaal gratis aan.

Een Hongaarse punt laten leggen

Wilt u een Hongaarse punt laten leggen door parketteurs met al meer dan 30 jaar ervaring? Dan bent u bij Parketmeester aan het juiste adres. Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord.

Helemaal zelf een Hongaarse punt leggen

Wilt u de vloer bij Parketmeester kopen, maar wel zelf leggen? Wij helpen u graag met advies. Ook is het mogelijk om werkmateriaal bij ons te lenen.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers