Parket / houten vloer & Vloerverwarming
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Parket & vloerverwarming

Parketmeester® is de specialist

Jarenlang ervaring

Geïnstalleerd door de juiste vakmensen

Bespaar op uw energierekening

Minder kosten door een effectief systeem

Comfort op elk moment

Parket en vloerverwarming is ideaal als u nog meer comfort wilt. Houten vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming, maar wel met de juiste houtproducten en vakmanschap. Ook leveren wij de vloer met een opstookprotocol, waardoor u het beste uit uw vloerverwarming kunt halen. Vloerverwarming kent naast het comfort nog vele voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat u geld kunt besparen op uw energierekening en dat de luchtkwaliteit verbetert in de ruimte? Neem direct op met een showroom voor meer informatie.

Enkele voordelen van vloerverwarming

  • Een prettig en knus gevoel in uw woning
  • U kunt veel geld besparen op energiekosten
  • Verbetering van luchtkwaliteit in uw ruimte
Parket op vloerverwarming installatie

Hoe werkt parket vloerverwarming?

Bijna elk parket kan vloerverwarming aan. Onder uw vloer leggen wij leidingen aan, waarin water komt dat wordt verwarmd. Parket laat sowieso warmte goed door en voelt van zichzelf al warmer aan. Uw parket vloerverwarming kan daardoor sneller uit dan bij een stenen vloer. Zuinig energiegebruik dus en lekker snel een comfortabele temperatuur.

Mooier, schoner, ruimtelijker en gezonder dan radiatoren

Informatie van parketspecialisten!

Steeds meer van onze klanten kiezen voor de comfortabele combinatie van een parketvloer en vloerverwarming of vloerkoeling, al dan niet in combinatie met een warmte-win installatie. Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan meer informatie over wat mogelijk of verstandig is, bij toepassing van een dergelijke combinatie. Als parketspecialist hebben wij verstand van dergelijke zaken en in onze showroom zullen wij u natuurlijk uitgebreid informeren.

 

Inspiratie voor houten vloeren

Vraag het Inspiratieboek aan of bekijk ons blog vol met inspiratie en ideëen voor parketvloeren!

Veelgestelde vragen

Wij geven graag antwoord

Heb ik ook wat aan parket op vloerverwarming in de zomer?

Ja zeker, u kunt de vloer koelen tijdens de warme zomerdagen met dit systeem. Vooral met de prachtige zomers die we de laatste jaren hebben is parket vloerkoeling ideaal!

Wat kost vloerverwarming voor mijn parket / houtenvloer?

De prijs hiervan hangt hoofdzakelijk af van het aantal vierkante meters. Echter is iedere gezinssituatie anders en zijn er vele mogelijkheden op het gebied van vloerverwarming. Onder een kopje koffie bespreken we graag – geheel vrijblijvend – uw mogelijkheden. Maak een afspraak of kom tijdens de openingstijden naar de showroom. Wij zijn gevestigd door heel Nederland.

GRATIS inspiratieboek?

Wilt u ook vloerverwarming onder uw parket (houten vloer)? Vraag vandaag nog ons nieuwe inspiratieboek aan! Kiest u voor Parketmeester, dan kiest u voor kwaliteit.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers