Laminaat Soorten | Parketmeester.nl
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Laminaat soorten

Welke soort past bij u?

Laminaat soorten

Laminaat vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten hout -en tegeldessins. Deze zijn dan weer verkrijgbaar allerlei diktes, breedtes, kleuren, een V-groef of juist een vlakke vloer.

 

De dikte van laminaat

Er zijn veel verschillende diktes van 6 millimeter tot wel meer dan 12 millimeter. Allereerst zegt de dikte van het laminaat in principe niks over de kwaliteit. Wel is een dikkere vloer beter voor bijvoorbeeld appartementen, dit zorgt namelijk voor meer demping. Zorg er altijd voor dat de dikte van het laminaat uw deuren niet verhinderd.

Breedtes en lengtes
Brede en lange laminaat vloeren geven een hele andere dimensie dan een standaardplank. Het maakt uw woning een stuk ruimtelijker en luxer. Wilt u graag weten welke breedte/lengte het beste bij uw woning past? Kom gerust langs in één van onze showrooms. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Ruimte tussen het laminaat (v-groef)
Een v-groef bepaalt grotendeels het karakter en de sfeer in uw woning. Een vlakke vloer (zonder v-groef) maakt uw woning juist weer een heel strak effect.

 

Het laminaat van nu

Het laminaat van tegenwoordig ziet er als echt hout uit, de tijd dat het nep leek is helemaal voorbij. Tegenwoordig moet je eerst goed kijken wil je het verschil zien of het nou hout of laminaat is. Laminaat is met een sneltreinvaart ontwikkeld tot een superieur product. Dit is terug te zien in de collectie van Parketmeester.

Wij, Parketmeester, hebben een breed assortiment op het gebied van laminaat vloeren. In onze showrooms kunt u al onze laminaat soorten aanschouwen. Parketmeester biedt een groot aantal laminaat vloeren aan, allen uniek in hun soort. De vloeren variëren van kleur en kwaliteit, kom ze gerust eens in één van onze showrooms bekijken. Wij bieden u bekende merken als Quick-Step en Wicanders vloeren aan.

Ook biedt Parketmeester een eigen laminaat lijn aan, PLC. Deze merken zijn gerenommeerde kwaliteitsmerken.

Kwaliteit en Service

Parketmeesters verkopen al onze kwaliteitsproducten tegen zeer schappelijke prijzen. Wilt u zeker weten dat u bij ons een goede prijs kwaliteitsverhouding heeft, kom dan langs in één van onze showrooms. Daar kunnen wij u meer informatie over ons geven. Wij proberen u, misschien wel de toekomstige klant, zo goed mogelijk te informeren en al uw vragen goed te beantwoorden. In de showrooms zijn altijd voldoende mensen aanwezig die over veel kennis van laminaat vloeren beschikken.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers