Bekend van o.a.
Inspiratieboek aanvragen

PVC vloeren

Keuze uit meer dan 500+ vloeren

Creëer een sfeervolle uitstraling

Ook ideaal voor op kantoor!

Door de vele goede eigenschappen ook ideaal voor op kantoor.

PVC vloeren gaan jarenlang mee

Van licht tot donker

PVC vloeren: ontdek de voordelen!

Het gevoel van hout of natuursteen, de voordelen van kunststof!

PVC vloeren zijn enorm populair de laatste tijd en zijn te verkrijgen in veel verschillende formaten, dessins, prijsklassen en merken. Het kiezen van een nieuwe vloer is niet altijd eenvoudig, daarom helpen wij u de juiste keuze(s) te maken. Een vloer koopt u namelijk niet vaak in uw leven, dat snappen we. Onze adviseurs voorzien u graag van eerlijk & deskundig advies.

Welk type past bij mij

Voordelen van PVC vloeren

 • IJzersterk
 • Slijtvast
 • In elke kamer te leggen (zelfs badkamer!)
 • Goed rendement met vloerverwarming/koeling
 • Brandvertragend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Vochtbestendig
 • Zeer hygiënisch
 • Duurzaam
 • Ook ideaal voor op kantoor

Nadelen van PVC vloeren

 • Een PVC vloer kan niet geschuurd worden (indien u bijv. een andere kleur / afwerking wilt)
 • Minder authentiek dan een parketvloer

Inspiratie voor een nieuwe PVC vloer

Heeft u een vloer gezien? Of heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Welke uitstraling wilt u creëren met een PVC vloer?

Zoekt u een PVC vloer met de uitstraling van hout of natuursteen? En het gemak van kunststof? Met een PVC vloer  ervaart u vele voordelen. PVC vloeren zijn vandaag de dag een hele populaire optie bij huiseigenaren. We zien ze steeds vaker bij woonprogramma’s  voorbijkomen. Buiten dat hij zeer onderhoudsvriendelijk is, is de vloer toepasbaar op iedere woonstijl; industrieel / vintage, landelijk, modern, klassiek en ga zo maar door!

Door de waterbestendige eigenschap van de PVC vloer is hij ook erg gewild in keuken -en badkamertoepassingen. Ook worden PVC vloeren steeds vaker in commerciële omgevingen toegepast, omdat de PVC vloer gewoonweg zeer praktisch is.

Welke PVC soorten zijn er?

PVC Click vloer

PVC Click (los)

Met een klikverbinding is de PVC vloer eenvoudig te leggen, het leggen is ongeveer te vergelijken als met laminaat.

PVC vloer vast

PVC Plak / verlijmd (vast)

Een plak / verlijmde PVC vloer wordt vastgelijmd op het beton, hierbij is het van essentieel belang dat de ondervloer zuiver glad is.

Parketmeester was – met het item PVC – te zien bij het inspirerende woonprogramma Woontips op RTL4!

GRATIS inspiratieboek?

Wilt u meer inspiratie opdoen voor een nieuwe PVC vloer? Het boek bevat prachtige sfeerfoto’s en informatie die u helpt uw nieuwe droomvloer te vinden. Bestel gratis ons nieuwe Inspiratieboek!

Plankon PVC vloeren

Moduleo PVC vloeren

CoreTEC PVC vloeren

Wicanders PVC vloeren

Quick-step PVC vloeren

Waarom zijn PVC vloeren zo populair?

Het leggen van deze vloer in huizen is de laatste jaren een enorme trend. Logisch, want zelfs de houtnerf lijkt voelbaar in deze vloer. Bij Parketmeester is ook de PVC tegelvloer verkrijgbaar in veel verschillende dessins – in zowel licht, medium als donkere steeneffecten. Ook in appartementen worden vaak PVC vloeren gelegd

Bij Parketmeester zit u goed!

Met een PVC vloer van Parketmeester zit u goed. U kunt tijdens de openingstijden langskomen in één van onze showrooms door heel Nederland om onze collectie PVC vloeren te bekijken. Wilt u liever dat één van onze vloerendeskundige bij u thuis langs komt? Dat kan ook! Maak vandaag nog een afspraak.

Hoe wordt een PVC vloer gemaakt?

Een kijkje achter de schermen bij Moduleo. Hoe wordt een PVC vloer nou eigenlijk gemaakt? In dit filmpje kunt het proces zien!

Super makkelijk in onderhoud

Het leukste aan onze PVC vloer? U houdt hem zo lekker makkelijk schoon. Bekijk voor langer plezier met uw vloer ook de tips voor onderhoud.

Een PVC vloer: ideaal voor vloerverwarming

Veel vloeren isoleren en houden dus vloerverwarming tegen. Deze kunststofvloeren van Parketmeester geleiden warmte juist perfect. Zo haalt u het meest uit uw vloerverwarming.

Een PVC vloer zelf leggen

Een PVC vloer zelf leggen? Onze deskundigen geven u gratis & vrijblijvend advies op maat. Voordat u een nieuwe PVC vloer gaat leggen, is het verstandig om uzelf goed te laten informeren!

Toch liever gebruik maken van onze Legservice

Wilt u een PVC vloer laten leggen? Parketmeester heeft al meer dan 25 jaar ervaring in o.a. het leggen van alle soorten vloeren. Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9+.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Onze adviseurs staan u graag te woord