PVC soorten

PVC soorten

Zowel click als gelijmd verkrijgbaar

Als u kiest voor een PVC/vinyl vloer dan heeft Parketmeester onbeperkt aantal mogelijkheden. PVC vloeren zijn er in alle soorten, maten en dessins. Als we aan PVC vloeren denken dan denken we aan vloeren die exact op echte houten vloeren of op natuurstenen vloeren lijken, dat maakt PVC vloeren zo speciaal. Buiten dat het exact op elkaar lijkt heeft PVC erg veel voordelen op het gebiedt van onderhoud.

Parketmeester heeft PVC in alle kwaliteiten. Zo zijn er pvc vloeren van 2,5 mm dik, maar ook heeft Parketmeester vloeren van 5 mm dik in het assortiment. Buiten de dikte om hebben we twee verschillende soorten PVC, dat zijn:

– PVC Click
– PVC Verlijmd

Dit zijn de twee opties die Parketmeester u aanbiedt. Voor de doe-het-zelver is PVC Verlijmd uitermate geschikt. Door de plakkende rug kan het PVC zonder enkele problemen aangebracht worden.

Voor maatwerk zit u met een PVC vloer ook uitermate goed. Tijdens het leggen wordt de PVC vloer compleet op maat gesneden. Dit maakt van een PVC vloer een van de meest flexibele vloermaterialen die er vandaag de dag op de markt te verkrijgen is.

Plankon PVC vloeren

Speciaal geselecteerde PVC vloeren door de Parketmeester.
Bekijk meer informatie

Moduleo PVC vloeren

Enorm populair op de markt: PVC vloeren van Moduleo. Zeer diverse collecties in verschillende prijsklassen.
Bekijk meer informatie

CoreTEC PVC vloeren

nieuwe generatie PVC vloeren met een kurk onderlaag.
Bekijk meer informatie

Wicanders PVC vloeren

Quick-step PVC vloeren

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Onze adviseurs helpen u graag verder

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!