Houten vloer in de badkamer » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Prachtige badkamers met een parketvloer

De charme en uitstraling van hout is ook mogelijk voor badkamers.

Badkamer met parketvloer, wij maken het mogelijk voor u!

Iedereen droomt wel eens van een prachtige parketvloer in zijn badkamer. Alleen niet iedere parketteur durft dit aan. Parketmeester is gespecialiseerd in klussen als dit, dus voor een parketvloer in uw badkamer zit u bij ons goed. Wij durven de juiste garantievoorwaarden mee te geven en een sfeervolle vloer in voor u neer te leggen.

Diverse houtsoorten zoals onder meer teak lenen zich daar prima voor, mits op de juiste manier aangebracht. De Parketmeesters hebben hun ervaring en technische expertise op dit specialistische gebied verder uitgewerkt. In samenwerking met door de Parketmeester geselecteerde leveranciers worden de massief hardhouten deeltjes speciaal gedroogd voor toepassing in “natte” ruimtes.Dit gecombineerd met een juiste manier van ondervloervoorbereiding, verlijming, afkitten en afwerking, geeft het beoogde duurzame resultaat van een perfecte parketvloer.

U heeft de keuze uit talloze houtsoorten, waaronder: Eiken, Afzelia, Merbau, Kambala, Wengé, etc. Ook kunt u uit verschillende legpatronen kiezen, denk bijvoorbeeld aan visgraat. Zodoende creëren wij met het juiste patroon de sfeer die u wenst in uw badkamer.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers

Inspiratieboek

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!