MDF plinten: Creëer een unieke eigen sfeer in huis! » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Waarom MDF plinten voor een perfecte afwerking?

Voor een groot deel zal uw MDF plint de sfeer in huis bepalen, een mooie afwerking maakt het plaatje compleet. Hiervoor is er een ruime keuze aan MDF plinten verkrijgbaar. Maar hoe kies je de juiste sfeerplint bij uw interieur?

Welke MDF plint voor welke interieur moet ik kiezen?

Voor alle houten, laminaat, PVC, kurk vloeren en interieurstijlen is een MDF sfeerplint te vinden. Er zijn veel verschillende soorten sfeerplinten te krijgen, denk bijvoorbeeld aan, landelijk, modern, klassiek en eigentijds.

Moderne plinten

De moderne MDF plinten hebben een mooie strakke uitstraling. Deze plinten worden vaak gebruikt in een modern strak interieur. De plinten zijn voorgelakt en verkrijgbaar in verschillende hoogtes en diktes.

Eigentijdse plinten

Deze plinten, ook wel kraalplinten genoemd worden veelal gebruikt in een klassiek of landelijk interieur hierdoor de sfeer in huis worden bepaald. De plint is voorgelakt en te koop in diverse hoogtes.

Barok plinten

Dit is een sierlijke plint welke goed past in een landelijke of klassieke woonkamer. Ook deze sierplint is reeds voorgelakt en bestaat uit verschillende hoogtes en diktes.

Renaissance plinten

Door de subtiele afronding aan de bovenkant van de plint wordt deze MDF plint vaak gebruikt in een mooi klassiek interieur. Deze renaissance plint is in diverse hoogtes en diktes verkrijgbaar.

Tijdloze plinten

Deze sfeerplint is een mooie strakke plint met een subtiel detail, waardoor de plint prachtig zal staan in een moderne woonkamer. De plint is te verkrijgen in meerder diktes en hoogtes.

Koloniale plinten

Koloniale plinten worden voornamelijk gebruikt in een klassieke of landelijke sfeer. Door de afgeronde bovenkant is deze plint veelzijdig toepasbaar. Ook te verkrijgen in veel hoogtes en diktes

Meerdere mogelijkheden met de MDF plinten!

Denkt u er ook eens over na om uw plinten te gebruiken langs uw deurposten en raamkozijnen of als plafondplint. Dit maakt het plaatje compleet.

Ontdek ons ruime assortiment

In ons assortiment hebben wij ook de Budget Line plinten en de Whiteline wit gefoliede plinten. Ga hiervoor naar onze webshop.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Onze adviseurs staan u graag te woord!