PVC vloer in de woonkamer - Tips & ideeën » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

In elk interieur komt een PVC vloer goed tot zijn recht. Of u nu een modern of een klassiek interieur heeft of wilt, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

 

Kies uw eigen legpatroon

Veel mensen kiezen speciaal voor een houten vloer, omdat ze dan hun eigen legpatroon kunnen kiezen. Tegenwoordig is het kiezen van een eigen legpatroon ook mogelijk bij verlijmde PVC vloeren! Van de mooie klassieke visgraat tot een moderne stroken vloer. Door het brede scala aan dessins lijken de vloeren bovendien net houten vloeren.

legpatroon

 

Heerlijk met vloerverwarming

Vloerverwarming is dé trend van het moment en helemaal in combinatie met vloerverwarming. De meeste mensen kiezen ervoor om vloerverwarming in de woonkamer te laten leggen. Nooit meer last van koude voeten en bij vloerverwarming als hoofdverwarming ook geen lelijke radiatoren meer.
Het voordeel van PVC is dat dit uitermate geschikt is voor vloerverwarming als hoofdverwarming. Lees hier meer over de voordelen.

 

Zelf leggen of door de specialist laten doen?

Het is tegenwoordig mogelijk om PVC vloeren zelf te leggen. Als dat uw voorkeur heeft dan komt u al snel op de click PVC vloeren uit. Deze zijn relatief eenvoudig zelf te leggen.

De andere optie is dat u het door de specialist wilt laten doen. In dat geval zijn er meer mogelijkheden. Click PVC is wat goedkoper en overzichtelijker qua kostenopbouw. Een verlijmde PVC vloer is de beste optie als u vloerverwarming wilt.

Ons advies is altijd om u uitgebreid te laten voorlichten. Zo weet u precies wat de mogelijkheden zijn en kunt u uiteindelijk de beste keus maken voor uw situatie. Onze vloerendeskundigen staan te allen tijde voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het maken van uw beslissing.

Vraag dan ook vrijblijvend een afspraak aan.

PVC in de woonkamer idee 2
Door de lichte, zuivere ondergrond kunt u interessante interieurelementen en speciale meubelen op een leuke manier naar voren halen.


Creëer een sfeervolle woonkamer door middel van deze PVC vloer met antieke uitstraling.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers

Inspiratieboek

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!