PVC vloeren Houtlook » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Veel verschillende PVC vloeren in Houtlook

Bij Parketmeester kunt u terecht voor allerlei verschillende PVC vloeren in Houtlook-motief. Door de natuurlijke & levensechte uitstraling van de dessins, zijn onze  PVC vloeren bijna niet meer van echt hout te onderscheiden.
 

De uitstraling van écht hout met het onderhoudsgemak van PVC

Een houten vloer is nog steeds een gewilde “natuurlijke” vloer in de Nederlandse woning, echter heeft een houten vloer gewoonweg wat meer onderhoud nodig dan de meeste andere vloeren. Bij Parketmeester kunt u kiezen uit veel verschillende PVC vloeren in Houtlook dessins uit ons uiteenlopende assortiment. PVC vloeren geven uw woning een prachtige, natuurlijke uitstraling en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.
 

Wij selecteren onze leveranciers zeer zorgvuldig

Parketmeester selecteert haar leveranciers erg zorgvuldig. Wij hebben o.a. Moduleo, Coretec, Quick-step Livyn, Plankon en Wicanders in ons assortiment. Wilt u onze PVC vloeren met Houtlook bezichtigen? Neem gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt.
 

Tip:  Gebruik onderstaande foto’s enkel ter inspiratie. Koop nooit een vloer op basis van een foto van internet. Foto’s van internet verschillen vaak net iets van kleur, net als het beeldscherm waarop u de foto bekijkt!

PVC Vloeren bij Woontips!

Bekend van TVParketmeester was bij Woontips op RTL4 met het item PVC vloeren. Op deze video is o.a. de bekende Houtlook-motieven van Moduleo te zien.

Inspiratieboek

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers